Sunday, 17 November 2013

untuk kau!

Assalamualaikum~

Sebulan lbh lagi, then final will be coming.
Kuatkan aku ya Allah~
Aku tak sanggup dan aku tak kuat nak berdepan dengan orang2 yang fake.
Yang sendiri buat salah tapi tak mengaku salah.
yang buat salah, tapi tunding jari dekat orang lain
yang pura pura baik
yang pura-pura tak pernah buat salah
yang tak mengaku salah!
yang macam haram! tau?

Ape korang rasa aku ni?
mungkin aku nampak jahat
mungkin aku nampak tak matang setanding dengan usia aku
Tapi nilai dia jugak,jangan nilai aku je.
Kenal aku jugak sebelum kau terima bulat2 cerita dia!
Sebulan lebih lagi dan semoga aku tak jumpa dia buat selama-lamanya.
walaupun satu fakulti,semoga aku tak nampak dan tak bertembung dengan muka berlagak dia tuh!
muka macam bagus bagus sangat!
Kau tak balik rumah lagi bagus!
Kau menumpang kat rumah kawan kau lagi bagus!
Aku puas buang no kau!aku puas remove kau dari semua friend list aku.
Biar aku nampak tak matang,asalkan aku tak sakit hati
asalkan aku tak jadi bodoh hargai kawan yang tak pandai hargai aku
macam KAU!

Ya Allah,
aku rindu kawan2 aku.
Aku rindu zaman sekolah.
Aku rindu zia-fei~
Aku rindu zaman diploma.
Aku rindu Maisara, Anis, Ir, Bella walaupun dulu hakikatnya aku tak sabar nak habes diploma.
Seriously, I dont really like my place now,my environment, my situation.
:'(


*mood tak stabil*

No comments:

Post a Comment