Friday, 6 September 2013

Done packing ;D

Assalamualaikum~ 


tadaaa!oke nampak kan barang2 yg akan dibawa kt ats tuh?hehe.Akhirnya setelah dibebel bebel byk kali oleh mak,siap jugak aku kemas.Banyak tak? Kalau nak tau time diploma dulu lagi byk dari ni oke aku bwk.haha.. *sbb tu la agknye roomates aku kate aku nak pindah rumah la,lari rumah la.. 
Sebenarnya daftarnya hari Isnin.Special nya lahaiii budak2 UiTM Puncak Perdana daftar Isnin. Cawangan lain semua dafta esok or Ahad.Tapi esok dah kena gerak tidur umah kt KL. So,malam ni last tido umah ni. 'elehh,last day konon.tgk2 minggu depan dah terpacul depan pintu'-oke ni ayat mak. hihihi~ Sungguh memahami mak ni.

Ermm..walaupun dah siap packing ni,tapi mood nak start belajar tuh tak datang lagi. Acane nih? ALmaklum la dah 4 bulan lbh cuti kan. Tah ade lagi ke tak agknya ilmu2 time diploma dulu.huhuu~Harap harap la semua kawan baru oke2. *walaupun hakikatnya majoriti budak Segamat juga yg dapat Puncak tuh =.= Wahai semangatt tolong lah datang kepadaku :P

Lastly,gud luck k budak2 penerapan yg mendaftar esok or Ahad. Belajar rajen2.hihii~ *ye2 je nasehat org*
Chau!

Wassalam~

3 comments: