Thursday, 29 August 2013

Start all over again ;)

Assalamualaikum~

Halooo hye!I'm back! *hahaa~mcm la retis sgt kan. Btw,ni blog baru aku. Blog lama dah delete setelah mendapati tiada kematangan didalamnya.*tlg rajen2 kan diri sebarkan2 ea. But actually menyesal jugak la delete blog lama tuh.Since habes skola kot melahirkan blog tuh sampai la half of diploma and I decide to delete it. and NOW...
...
...
...
...
...
...
 
*macam la suspen sgt*

Actually,aku nak masuk degree dah. a week to go. Alhamdulillah la diploma berjaya dihabiskan walaupun tak dapat macam apa yg aku target masa mula2 masuk dulu. But still grad with 'TS'. *budak UiTM je kot tau TS tuh apa.. Nak ANC tak mampu plak,1 sem kecundang dgn beza 0.02 lagi. Tapi takpe la. Tula namanya takde rezeki. Dah dapat plak sambung degree,kira bersyukur la sangat kann :)

Btw,first post ni percubaan je,terlebih menaip plak. Before that thanks to all blogger yg buat tutorial blog sampai terhasilnya blog aku ni ha. Walaupun tak chantek,tapi jasa kalian akan ku kenang. *chechechee.. Byk sgt la sampai tak dapek den nak credit to sorang2.Thanks btw :)
See yah on next post  ;)

Wassalam~

2 comments:

  1. slmat study ye..mun pun nak smbung degree jgak ni..

    ReplyDelete
  2. Tq~ gud luck juge utk stdynye :)

    ReplyDelete