Friday, 30 August 2013

Assalamualaikum~

Hari ni mem-busy kan diri tolong edit blog penulis cilik si Wawa ni ha..*err~cilik ke?haha.Bukan ape,si Wawa ni suke sgt menulis,and nak jdk novelis katenye :P Bole la skodeng2 blog dy lepas ni ea.huhuu~ Dia kata dy suke blog tuh..hahaa..Thanx for the compliment makcik oi :P

Urmm..kalau countdown ni almost seminggu je lagi nak masuk U balik.. Adeyy2~ Tetiba rasa cam tak puas lak cuti lbh kurang 4 bulan.huhuu.Barang 1 hape pun tak kemas lagi. *oke tipu,baru 2% je. Tapi kire byk lgk lar an tak kemas. Kalau nak ikotkan bankrup jugak masuk sem ni.Sbb pinjaman tak masok lgi.Btw,I dh nekad uolls tanak pinjam ptptn.Bukan apa,bole je pinjam,mmg dr along,ke angah ke abang sume pinjam pt,tp nk membayar nye lotih nnt. Orang cakap 'elehh pinjam jelar nnt kelas pertama takyah bayar'.. Hekelehhh igt nak dapat kelas pertama cam makan main candy crush ke :p *ouh ade yg sentap?hahaa.. Alaa..tak kesah la pinjam mana2 pun,asalkan byr balik.Jangan tak bayar dah la. Kena soal mati nnt.

So,dah comfirm dafta kolej Isnin 9hb nnt.So mintak2 la dapat. Anddddd mintak2 la housemates yg oke. Tak sanggup nak serumah dgn yg perangai yg tah cam pape.huhu.What else nk tulis ea?huhuu~ Tahla,malas nk merepek dah.. Esok nak beli belah utk masuk sem. Buat muka kesian dekat Angah sbb duit takde kan.hehe.. chauu!

Wassalam~


2 comments: