Saturday, 31 August 2013

Angah baik :D

Assalamualaikum~

oke hari ni bodek angah bawak g jalan2..*eleh,bukan jalan mana pun,area somban gak :P Tu pun sbb dah teman dy pergi kenduri rumah kawan dy dekat Pilah. Ajak angah singgah TBR sbb nak beli seluar slack tp dah sampai kelain beli nya.
...
...
...
...
...
 Tadaaa!! 

So...actually aku tak suka sgt beli baju sbb susah cari size. Almaklumlah org yg ''comel'' mcm aku ni ade je yg tak berkenan di hati. haha.. *oke,baca betul2 k,comel tuh disertakan dgn inverted comma. Kaler purple kau nokks. Sayang uitm btl mak nokks :P Then bila balik umah kena bebel beberapa saat sbb suruh beli seluar,aku beli baju. and selipar.. *ala,baju ni 22 hengget je mak,slipa plak 8.90 je. I nak pakai barang mahal uolls. tak mampu lgk :P hehe..

Then,singgah Giant Senawang,bodek angah beli beg ni.hehe~ ThankYou angah. Time bergaji ni jelar pun ko nak kena belanja adek ko yg tgh ke-kering-an ke-wang-an ni. Actually dh beli dah beg time pergi dgn ayah hari tuh tp konon2 alasan yg tuh beg besar,ni beg kecik. heshh~Mana la aku selalu tak kena bebel percuma.Membazir! But, pretty what! right?hahaa..

Oke,then pergi Tesco beli air ni.Actually aku nak bg tau,aku skarang minum air ni..

....
....
....
....
....

V'asia
Ala..alaa..bg chance r gua nak rasa jadi kurus jap. Btw,aku saja je try minum air ni,V'asia orangeslym collagen :) Sebab rasanya ada rasa oren,tak mcm sesetgh air slim tuh dah la bau kuat,nak minum pun kena tutup hidung,then siap muntah2 lgk. *xpena try jenama len pun b4 ni,dgr org komen je. So,bg yg tau and pernah minum air ni,mesti korang dah bole agak berapa berat aku.. shhhhh~ diam2 oke,yg minum air ni je tau :P anyway,ni pun aku pau duit angah gak.aku beli utk sebulan terus utk guna bawak kolej nnt.haha.again! thanks angah :) Tp tak semua la guna duit angah. 50 hengget je.Harga air ni 35,hari tuh aku beli,abg tuh bg 30,td aku beli dy bg 28. Heshh~mak cakap aku ni selalu berangan nak kurus,tp makan tak benti,dok uma tido je..exercise tanak. *adeyyy,kemonnn mak bg r semangat sikit :P hehehe~ 
Btw,doa kan la aku berjaya tunjuk kelainan sikit bila minum air ni.Untong2 Mr boleh jatuh chenta ngan aku.keh3~

p/s: Mr tuh crush aku since diploma. Tapi sama baya la.aku kot bole nak crk lgk tua dr aku. *eh demand plak. oke bye!

Wassalam~

No comments:

Post a Comment